Wat is de beste vibrator van 2021?

december 3, 2022 0 Door adultcontent

Er zijn vandaag de dag ongelooflijk veel vibrators op de markt. Je kunt ze niet alleen in verschillende maten kopen. Ook zijn er allerlei vibrators met allerlei aparte koppen waardoor er allerlei andere gedeeltes van de vagina gestimuleerd kunnen worden. De dingen die er tegenwoordig mee kunnen worden gedaan zijn behoorlijk gevarieerd. We kunnen niet in de toekomst kijken maar vragen ons af: wat is de beste vibrator van 2021?

Hoe kunnen we de beste vibrator van 2021 bepalen?

Dat wordt op zich best een lastig verhaal. Want iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het om vibrators gaat. We zouden wellicht heel eenvoudig naar de verkoopcijfers van vibrator kunnen kijken. Maar is dat wat de beste vibrator bepaalt? We zouden eigenlijk moeten kijken naar waar men het meeste plezier aan beleeft. Waar het meeste genot mee wordt behaald.

Als we op die manier kijken, kunnen we dan bepalen wat de beste vibrator van 2021 is of zal worden? Misschien wel. Als we heel eerlijk zijn heeft de vibrator die op afstand te bedienen is toch wel een grote en misschien wel de meeste kans om te winnen. Volgens veel sekswerkers winnen de vibrator op afstand. 2020 was een verschrikkelijk zwaar jaar en heel veel liefdeskoppels hebben elkaar bijvoorbeeld moeten missen. Door interactieve sexspeeltjes hebben zij toch de mogelijkheid gehad om wat meer bij elkaar te zijn, met name op intiem gebied.

Zouden wij een keuze moeten maken dan zouden wij zeggen dat de op afstand bedienbare vibrator de beste van 2021 zal worden. Uiteindelijk zal de tijd het uitwijzen. Welke vibrator je zelf ook kiest, zorg er in ieder geval voor dat je er fijn van kunt genieten. Want dat is het meest belangrijke van dit soort erotische speeltjes. En wellicht kunt u door uw geheel eigen ervaringen dan zelf uiteindelijk de beste vibrator van 2021 bepalen.