Vibrator of een Dildo, wie wint de vergelijking?

december 5, 2022 0 Door adultcontent

Heel veel vrouwen hebben er eentje of hebben het ooit gehad. Een vibrator of een dildo. Daar is ook helemaal niets mis mee. Maar als je de twee nou naast elkaar zou leggen, wie komt er dan als winnaar uit de bus. Kortom; vibrator of een dildo, wie wint de vergelijking?

Dildo en vibrator, wat is het verschil?

Een dildo is eigenlijk heel makkelijk gezegd recht toe, recht aan. Het is gewoon een nep-penis en verder is daar niet enorm veel aan toe te voegen. Een vibrator lijkt eigenlijk ook wel wat op een dildo. Echter is er wel een bijzonder verschil en dat is dat een vibrator trilt.

Een dildo heeft vandaag de dag wel een veel meer realistisch uiterlijk en het voelt ook veel echter. Zo zijn er aders op aangebracht waardoor het net is of je een echte gezwollen penis naar binnen brengt.

Bij een vibrator zijn er vaak veel meer aparte vormen. Ze zijn dan ook helemaal aangepast om specifieke plekken te stimuleren, in verschillende trilstanden. Dat is niet bij iedere vibrator zo. Net als het bij de dildo’s ook wel verschillend is.

Vibrator of een dildo: wie wint deze vergelijking nou?

Het is natuurlijk persoonsgebonden. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Voor het meer recht toe recht aan gebeuren is een dildo natuurlijk prima geschikt. Maar als je meer dingen wilt kunnen doen met een opzetstuk bijvoorbeeld, of als je de G spot wilt stimuleren, dan is de vibrator toch echt de winnaar. Daar is zo ongelooflijk veel meer mee mogelijk. Als je voor het lange genieten en het experimenteren en stimuleren gaat dan is er maar één conclusie mogelijk: Hoewel men heel goed met beide speeltjes lekker kan

genieten, de vibrator wint het in de vergelijking heel duidelijk van de dildo.