Mijn buurmeisje versieren

december 7, 2022 0 Door adultcontent

Mijn buurmeisje is net 18 geworden en een lust voor het oog. Als ik naar haar kijk dan raak ik al opgewonden en slaat mijn fantasie op hol. Alleen mijn buurmeisje versieren is niet iets wat ik zomaar even kon doen. Daarom heb ik een aantal stappen bedacht en zo heb ik haar uiteindelijk weten te versieren.

Stap 1: haar aandacht trekken

Ik moest dus eerst haar aandacht trekken. Ik raakte gewoon met haar in gesprek. Ze kende mij natuurlijk al maar ik sprak gewoon vaker met haar ouders. Onder het mom van haar beter willen leren kennen ging ik met haar het gesprek aan. En zo kwam het gesprek uiteindelijk na het vertrouwen te hebben gewonnen op vriendjes. En ze vertelde mij dat jongens van haar leeftijd maar niets waren en ze meer op oudere mannen viel. Ze begon te blozen toen ze mij daarna aankeek.

Stap 2: mijzelf in beeld houden

De volgende stap was mijzelf in beeld houden. Door haar “toevallig” tegen te komen en te praten en haar complimenten te geven bijvoorbeeld. Ik kon haar al heel goed aan het lachen maken met mijn flauwe grapjes. Ik was dan ook op warme dagen dat zij buiten was in de tuin bezig en had dan geen shirt aan bijvoorbeeld. En ik kon merken dat ze naar mij aan het kijken was. Als ik terug ging kijken draaide ze snel haar hoofd weg.

Stap 3: haar uit vragen

Door dit een tijdje allemaal vol te hebben gehouden zorgde ik ervoor dat ik wist dat ze alleen thuis was. Ik belde aan en zei dat ik echt even met haar wilde praten. Ik zei dat ik gevoelens voor haar had ontwikkeld en dat ik haar graag mee uit eten zou willen nemen. Maar wilde zij het niet dan zou ik haar met rust laten. En heel spontaan zei ze ja. Daarna is het allemaal vanzelf gegaan. Ik bleef haar complimenteren en aan het lachen maken. Na drie keer uit te zijn gegaan is ze in mijn bed terecht gekomen. We daten nog steeds, maar wel stiekem.