Vibratoreieren op afstand bedienen

december 8, 2022 0 Door adultcontent

Je hebt het vast wel eens gezien: vibratoreieren die op aftand te bedienen zijn. Het is een bijzonder leuke uitbreiding voor het sexleven van partners die bijvoorbeeld in een sleur zitten.  Het geeft je sexleven sowieso een extra dimensie en daar is zeer zeker wat voor te zeggen.

Vibratoreieren op afstand bedienen kan overal

Er zijn veel stellen die hier mee aan het experimenteren gaan. Zo is er ons ooit een verhaal ten gehore gekomen van een stel dat al een aantal jaren bij elkaar was. Hun sexleven was wel goed maar ook bijzonder voorspelbaar geworden. Uiteindelijk besloten zij om het eens met sexpeeltjes te gaan proberen en zo kwamen zij op de vibratoreieren op afstand uit. Het gegeven is simpel: je brengt het eitje vaginaal in en deze kan trillen. En dat geeft op de juiste plekken een heerlijke stimulatie bij de vrouw. De man heeft een afstandsbediening. Hiermee kan hij het laten trillen wanneer hij maar wil en ook hoe hard hij maar wil.

Het stel ging het proberen. Ze moesten wel redelijk bij elkaar in de buurt blijven want er was een maximaal bereik voor de afstandsbediening. De vrouw was met vriendinnen koffie aan het drinken en de man liet het zo nu en dan trillen. Ze vond het geweldig en ook een beetje spannend omdat zen iet betrapt wilde worden. Daarna hadden ze door alle opwinding de meest geweldige sex met elkaar. Uiteraard zodra ze thuis waren.

Vibratoreieren op afstand bedienen geeft opwinding

Het is door dit verhaaltje wellicht al wel duidelijk geworden; vibratoreieren op afstand bedienen geeft opwinding. Ja, ook het bedienen. Je kunt zien hoe je partner het genot probeert te onderdrukken en jij hebt alle controle. Het is zeker de moeite waard om dit eens uit te gaan proberen. Misschien zeg je “Dat is toch niets voor mij”. Maar zo dachten er veel meer mensen over. Uiteindelijk is het gebruiken van dit sensuele product iets wat je sexleven wel weer heel bijzonder kan maken en het zomaar uit zijn sleur zou kunnen trekken.