Een vrouw geil krijgen

december 10, 2022 0 Door adultcontent

Ben je geil maar heeft je vrouwelijke sexpartner geen zin? Zou je graag willen weten hoe je een vrouw geil krijgen kunt? Misschien hebben deze vragen betrekking tot jou. Als jij je hierin herkent dan raad ik je aan om even door te lezen. Want in dit artikel geven wij tips voor hoe je een vrouw geil kunt krijgen.

Tip 1: maak je gedrag seksueel

Goede sex begint eigenlijk gewoon met voorspel. Maar hoe maak je een vrouw zo geil dat ze met je naar bed wil? Dat doe je door je seksueel te gedragen. Het komt er op neer dat je doet wat je eigenlijk zou willen doen. Je raakt haar aan als je het gevoel hebt dat te moeten doen. Het klinkt heel simpel maar er komt nog iets bij kijken. Je doet het namelijk niet wanneer anderen het kunnen zien. Want als je vrouwen aanraakt terwijl vreemden of haar vriendenkring het kunnen zien, dan wekt het averechts. Een vrouw wil namelijk niet als een slet overkomen en dat is een imago dat ze bewaken. Wil je iets sensueels zeggen of haar zo aanraken? Doe dit dan als jullie samen zijn. Doe het subtiel, daarmee kan je de spanning opbouwen.

Tip2: het kan openbaar, maar dan ongezien

Het kan echter wel in het openbaar. Raak haar op een subtiele wijze op haar rug aan door zacht te strelen. Zit je in een taxi? Streel dan stiekem een beetje over haar been, Het zijn kleine dingen maar ook hiermee kun jehet opbouwen om een vrouw geil te krijgen.

Tip3: Maak haar opgewonden zonder dat je er bent

Als je afwezig bent is het nog steeds mogelijk om een vrouw geil te maken. Stuur haar bijvoorbeeld spannende berichtjes waarin je haar kunt vertellen wat je met haar wilt doen.  Als je de vrouw bepaalde scenario’s laat inbeelden door ze te omschrijven, dan is het effect bijzonder opwindend, dat kunnen we je verzekeren.

Door een opbouwend voorspel te creëren maak je een vrouw zo enorm opgewonden dat ze als jullie thuis zijn als was in je handen zal zijn.