Waar zit de G spot?

december 11, 2022 0 Door adultcontent

Over de G spot wordt al heel lang gesproken en ook geschreven. De ene persoon zegt dat het niet bestaat en de andere gelooft het wel maar kan hem niet vinden. Door de jaren heen is er één ding wel duidelijk geworden en dat is dat de G spot wel degelijk bestaat. Het is plek waarmee je een vrouw optimaal kunt laten genieten door het op de juiste wijze te stimuleren. Maar om dat te kunnen doen moet je hem natuurlijk wel eerst even weten te vinden. Maar voor we dat geheim verklappen gaan we er eerst wat dieper op in.

De G spot: wat is dat eigenlijk?

De G spot is een verborgen plekje in de vagina. Maar niet zomaar eentje; deze bijzondere plek kan namelijk voor extra intense opwinding bij de vrouw zorgen. Door deze plek op een goede manier en voldoende stimulatie te geven kan je bij de vrouw een vaginaal orgasme tot stand laten komen. Dit orgasme voelt wel anders als eentje die door het stimuleren van de clitoris tot stand komt. Er zijn vrouwen waarbij er vloeistof vrijkomt, wat ook wel bekend staat als squirten of vrouwelijke ejaculatie. Het stimuleren kan met de vinger, de penis of met een vibrator worden gedaan.

Maar waar zit de G spot dan?

De G spot is eenvoudiger te vinden dan men soms denkt. Je kunt hem vinden door met je vingers zachtjes de vagina in te glijden totdat je op ongeveer 3 centimeter van de ingang een ribbeltje voelt. Dit is niet bij iedereen even goed voelbaar. Als je net voorbij het ribbeltje bent dan is er een stukje weefsel dat sponsachtig aanvoelt. De schede is verder glad maar dit voelt net wat anders. En dat is de G spot.  Het is een onderdeel van de clitoris en kan zorgen voor intens genot tijdens vrijen.